Ontdek het Zwarte Woud in Duitsland

door Marloes
Vakantie met hond Duitsland

Ga je op vakantie naar Zwarte Woud? De natuur in het Zwarte Woud is oogstrelend. Mooie valleien, prachtige bossen en goede wandelpaden strekken zich uit in het hele gebied. Het Zwarte Woud is één van de mooiste vakantiebestemmingen in Duitsland. In het Zwarte Woud is een zeer uitgebreid netwerk van wandelpaden op diverse niveaus. Je hebt langere, meerdaagse trails en kortere lokale trajecten, die doorgaans goed op elkaar aansluiten. Gaat de hond ook mee? Wij hebben de allerleukste vakantiehuizen voor je gevonden. 

Appartement Monolith Black Forest ligt in Schonach im Schwarzwald in de regio Baden-Württemberg. De locatie ligt middenin het Zwarte Woud. Het is een modern appartement voorzien van alle comfort en luxe. Er is ook een tuin met ligstoelen (deels omheind). Vanuit deze locatie kun je diverse prachtige wandeltochten maken. Het appartement is rustig gelegen. 

Appartement Monolith Black ForestZwarte Woud omgeving

Vakantiehuis Eulenhäusle ligt in Schramberg in het Noordoosten van het Zwarte Woud. Het het is een schattig ingericht vakantiehuis met een terras. Er zijn 2 slaapkamers in het huis. Verder beschikt het over een ruime keuken, eetkamer en woonkamer. Eulenhäusle ligt middenin de prachtige natuur van het Zwarte Woud. 

EulenhäusleEulenhäusle woonkamer

Schwarzenbach Appartementen ligt in Feldberg. Feldberg ligt middenin het Zwarte Woud; de plek om het hele jaar door te wandelen. In de omgeving vind je prachtige bezienswaardigheden. Het hoogtepunt is de gelijknamige Feldberg die hoog boven de bossen van het Zwarte Woud uittorent.

De appartementen zijn modern en fris ingericht. Allemaal zijn ze voorzien van een ruim balkon met een mooi uitzicht. Kers op de (Schwarwalderkisch) taart is een rooftop pool, een sauna en klein fitnesscentrum. Vanuit de accommodatie wandel je direct het Zwarte Woud in. Vertrekpunt voor veel toeristen is de hoogste berg van het Zwarte Woud, de 1493 meter hoge Feldberg. Hiervandaan voeren tal van wandelroutes door de natuur en bossen.Schwarzenbach Appartementen buitenkantSchwarzenbach AppartementenAppartement Schwarzenbach

Weet jij al welke accommodatie jij gaat boeken? Een eigen huisje middenin in de natuur of kies je voor meer luxe in een appartement met sauna en zwembad? 

Disclaimer: De foto’s in dit blog van toffeplekken.nl zijn eigendom van Booking.com. In onze blogs worden affiliate links gebruikt. Het aanklikken van deze links brengt je direct naar de desbetreffende site. En kost jou als bezoeker niets. 

You may also like

Plaats een reactie