Naar de Dordogne met de hond

door Marloes
Op vakantie naar de Dordogne met de hond

Ga je deze zomer op vakantie naar de Dordogne met de hond? Goede keuze! In Frankrijk zijn honden altijd zeer welkom. De Dordogne is een heel geliefde bestemming voor veel Nederlanders. De streek in het zuidwesten van Frankrijk staat natuurlijk bekend om zijn wijngaarden, oude dorpen en mooie kastelen. Wij vonden een aantal hele fijne accommodaties voor een heerlijke vakantie voor jou én de hond! 

Vakantiehuizen in de Dordogne 

Het eerste vakantiehuis is La Petite Maison in Campsegret. Een vakantiehuis op 20 minuten rijden ten noorden van Bergerac. Het vakantiehuis is heel rustig gelegen. De eigenaren wonen op hetzelfde terrein. Het huis beschikt over een omheinde tuin vol bomen en met een heerlijk buitenzwembad. Je hebt ook de beschikking over barbecuefaciliteiten. Het is een klein vakantiehuis geschikt voor 4-6 personen. Er zijn 3 slaapkamers. La Petite Maison voorkantLa Petite Maison Dordogne

Op 30 kilometer van Bergerac ligt Bed & Breakfast Le Lion D’Or

Le Lion D’Or ligt in Mauzac-et-Grand-Castang. De Bed & Breakfast is gelegen in een oase van rust. Het is een perfecte plek om de streek te verkennen. De B&B beschikt over diverse kamers met een balkon. Maar daarnaast verhuren ze ook hele toffe cabins. Dat is natuurlijk met een hond ideaal! Zowel de kamers als de chalets zien er ook nog eens geweldig uit.

Je kunt ook genieten van een ruime tuin en een prachtig zwembad. Als we de reviews mogen geloven, mag je deze plek in de Dordogne niet missen! 

Le Lion D'Or zwembad en tuin

Le Lion D'Or buitenkant chaletChalet Le Lion D'OrSlaapkamer Chalet Le Lion D'Or

Het derde vakantiehuis heet Gite Le Peyrot en ligt in Loubejac. Ongeveer 1 uur rijden ten zuiden van Bergerac. Het huis heeft een mooie tuin, en een prachtig privė zwembad. 

Het vakantiehuis is een paradijsje voor 2 personen. Het beschikt over 1 slaapkamer. Er zijn barbecuefaciliteiten en het huis is heerlijk rustig gelegen. In de omgeving vind je authentieke dorpjes en een mooie natuur.Gite Le Peyrot zwembadGîte Le Peyrot terrasGite Le Peyrot woonkamer

Disclaimer: De foto’s in dit blog van toffeplekken.nl zijn eigendom van Booking.com. In onze blogs worden affiliate links gebruikt. Het aanklikken van deze links brengt je direct naar de desbetreffende site. En kost jou als bezoeker niets. 

Meer blogs

Plaats een reactie