Tofste plek van de maand mei: Ferielejlighed Holmevej

door Marloes
Ferielejlighed Holmevej

Tofste plek van de maand mei is: Ferielejlighed Holmevej gelegen op het mooie veelzijdige eiland Seeland in Denemarken. Het huisje scoort een gemiddelde van 9,0! Ga je deze zomer naar Denemarken? Dit huisje is nog beschikbaar in de laatste week van augustus! 

Seeland is het belangrijkste en meest bezochte eiland van Denemarken. Natuurlijk vanwege de bruisende hoofdstad Kopenhagen. Maar het hele eiland is een vakantie meer dan waard! Binnen een uur reis je vanuit het vakantieadres naar Kopenhagen, de ‘Deense rivièra’ aan de noordkust, of de hoge kliffen Møns Klint en Stevns Klint in het zuiden. 

Kopenhagen Seeland

Gilleleje Seeland

Kliffen Møn

In Seeland kom je onderweg bossen met kastelen en paleizen tegen, lieflijke stranden en knusse badplaatsen. Vanuit Kopenhagen ben je ook zo in Zweden via de Øresund-brug. 

Ferielejlighed Holmevej is gelegen in een prachtige, groene omgeving met vele wandelmogelijkheden. De woning zelf is zeer mooi ingericht en afgewerkt, waardoor het er zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven is.

Reizigers zijn heel enthousiast over deze plek, getuige bijvoorbeeld deze review: “Zodra we het pad opreden naar ons verblijf waren we aangenaam verrast door de omgeving! Een prachtig erf, veel ruimte en bos in de achtertuin. Achter de woning van de eigenaren ligt een opgeknapt appartement. Dit was de tweede verrassing, wat een prettig verblijf! Heel huiselijk en sfeervol (wordt in Denemarken Hygge genoemd) van alle gemakken voorzien, aan alles gedacht (kruiden, schoonmaakmiddelen, flesje wijn koud in de koeling. De kaarsjes en de verse bloemen op tafel maakte het geheel af.”

Ferielejlighed Holmevej huis

Ferielejlighed Holmevej uitzicht

erielejlighed Holmevej inrichting

Ferielejlighed Holmevej badkamer

 

Disclaimer: De foto’s in dit blog van toffeplekken.nl zijn eigendom van Booking.com en Natuurhuisje.nl. In onze blogs worden affiliate links gebruikt. Het aanklikken van deze links brengt je direct naar de desbetreffende site. En kost jou als bezoeker niets. 

Meer blogs

Plaats een reactie