Privacybeleid

door Marloes

Persoonsgegevens 

Toffe plekken kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Toffe plekken en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt.

Toffe plekken kan de volgende persoonsgegevens verwerken: voor- en achternaam, e-mail, IP-adres en bezoekgegevens over jouw activiteiten op de website

Toffe plekken verwerkt je persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen als je daarom vraagt, en/of om je per e-mail te kunnen benaderen. Toffe plekken analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Toffe plekken bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld.  Toffe plekken verstrekt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Toffe plekken worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Toffe plekken gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Toffe plekken gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google heeft geen toestemming om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd. Toffe plekken heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google.

Affiliate marketing

Deze website maakt gebruik van de diensten van Tradetracker, Booking.com, Natuurhuisje.nl en Camptoo.nl om adverteerders via performance based marketing te promoten. Performance based marketing is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat. Om deze dienst uit te kunnen voeren, maken onze affiliate partners gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet de affiliate partner dat deze website een vergoeding moet ontvangen. Toffeplekken.nl draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacy richtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan onze affiliate partners verklaard door de Algemene Publisher Voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren.

 

Als bezoeker heb je het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via ons contactformulier. Toffe plekken wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Toffe plekken maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Toffe plekken verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op.