Tofste plek van de maand juli: Eco-cabin Kats

door Marloes
Kats Zeeland Bruine cabin

Tofste plek van de maand juli is deze luxe eco-cabin in Kats, Zeeland. Gelegen op het terrein van de Zeeuwse Oase.

De Zeeuwse Oase is een creatieve buitenplaats met een restaurant en een rozenkwekerij met winkel. Verder is er een sfeervolle kas voor private high teas en diners. Het terrein beschikt over ruim vier hectare aan bomen, planten, diverse rozensoorten en andere bloemen. Er bevinden zich 6 luxe eco-cabins. Kleine vakantiehuizen voor 2 personen. Niet in alle cabins zijn honden toegestaan maar in deze dus wel! 

De Zeeuwse Oase ligt net buiten Kats op Noord-Beveland, tussen Goes en Zierikzee. Je vindt diverse stranden in de directe omgeving. Ideaal om te wandelen en zwemmen met je viervoeter. 

Weekend Zeeland met de hond in Kats

De eco-cabin in Kats heeft de luxe van een hotelkamer, helemaal vrijstaand en gelegen in de tuinen van de Zeeuwse Oase. Wij vinden het een prachtige tiny house! En ideaal voor een weekend zeeland met de hond. 

Er is een heerlijk bed, een fijne douche en apart toilet, een zitje binnen, een vlonder terras buiten en lekker veel ruimte buiten om te relaxen.

De reizigers die hier zijn geweest hebben hele goede reviews achtergelaten, zoals:

‘Wat een rustige plek. De reeën lopen voor de cabin. Een mooie plek ook zo midden in de decennia oude, mooi aangelegde rozentuin. Deze plek is echt hond vriendelijk. Ik heb een Duitse staande draadhaar. Die moest hier natuurlijk aangelijnd blijven vanwege het vele wild op het terrein. Geen probleem!’

Hieronder nog even een sfeerimpressie van deze toffe plek! 

Natuurhuisje in Kats buitenkant

Natuurhuisje Kats bruine cabin

Ben je op zoek naar een ander huisje? Bekijk dan onze tips voor een fijn natuurhuisje in Zeeland met de hond

Disclaimer: De foto’s in dit blog van toffeplekken.nl zijn eigendom van Natuurhuisje.nl. In onze blogs worden affiliate links gebruikt. Het aanklikken van deze links brengt je direct naar de desbetreffende site. En kost jou als bezoeker niets. 

Meer blogs

Plaats een reactie